Ökoszolgálat Alapítvány

JÓL-LÉT saját magunk, a közösségünk és a Természet számára

Tevékenységünk széleskörű: holisztikus zöld életmód váltás – tanácsadás, előadás, tréningek, workshopok iskoláknak, magánszemélyeknek, közösségeknek, vállalatoknak. Programjaink sokrétűek – jól-lét workshop, iskolai játékos előadás, természetérzékenyítő tréning, (csapatépítés helyett) közösségépítés, öko-háztartás tréning és természetesen a történetmesélő programok – a Way of Council segítségével sokféle témával, melyek közvetve vagy közvetlenül kapcsolódnak jól-létünkhöz önmagunkban, közösségünkben, vagy a Természetben.

Mindezeken túl szeretettel látunk non-profit ökoboltunkban és közösségi terünkben – a Zöld Zugban, ahol hasznos öko cuccokat vásárolhatsz, programokon vehetsz részt, vagy akár saját programot is tarthatsz. Ott is és a helyszínen is kipróbálhatod a nyílászáró szigetelést, valamint hasznos tippeket kaphatsz, hogy újítsd fel elavult ablakaidat, ajtóidat.

Ökoszolgálat Alapítvány – Küldetésünk, hogy közösen megtaláljuk az igazi JÓL-LÉTET saját magunk, a közösségünk és a Természet számára
1051 Budapest Nádor u. 34., tel.: +361 311 7855, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
FB oldal: https://www.facebook.com/zoldzug.hu/

Hírlevél feliratkozás

Támogatóink, együttműködő partnereink

© Heiling Média Kft.